Breakfast at Brenda’s.

Välkommen till Brenda's, 652 Polk Street, hörnet Eddy St. Här äter du gott till frukost, lunch och middag. Och njuter av veckans roligaste måltid, brunchen.


Gott käk och skön atmosfär. Välkommen till Brenda's. French style, New Orleans soul. Only in San Francisco.


Blott några kvarter från Cadillac Hotel och ett par steg från Phoenix Hotell hittar du Brenda’s French Soul Food. Mäkta populärt, och det är lätt att förstå varför. Atmosfären är avspänd, maten är kryddad med influenser från New Orleans, liksom musiken som strömmar ur högtalarna. I put a spell on you med Screaming Jay Hawkins är aldrig fel. På Brenda’s är den helt rätt, och hit går du till frukost, brunch, lunch, middag eller timmarna däremellan. Det går inte att boka bord men oftast går det snabbt att få plats. Adressen är 652 Polk Street, hörnet Eddy Street.Om

SanFrancisco.se är den självklara mötesplatsen för alla som njuter av tanken på Kalifornien, redan är på plats eller längtar dit. Här kommer vi att publicera tips och tankar som kan vara till nytta och glädje för dig som är på väg och inte räds att ta ett steg vid sidan av allfartsvägarna.

Har du tips, ideér och förslag som du vill dela med dig av? Mejla till enjoy@sanfrancisco.se. Med din hjälp blir SanFrancisco.se väldens mötesplats för alla som gillar San Francisco, Ca.Bakgrund

För oss är San Francisco, California, sinnebilden för att allt är möjligt. Att allt du kan tänka, kan du också göra. Här får vi inspiration att leva, mötas och ha kul. Tänka nytt och göra nytt.

Via sanfancisco.se försöker vi ge tillbaka det lilla vi kan till staden som gett oss så mycket och inspirera andra att resa hit. Du kan checka ut när som helst men aldrig lämna. Staden blir en del av dig och du en del av staden. Oavsett var du är, förblir ditt hjärta i San Francisco.Eden

Eden är reklambyrån som utvecklar innehåll och kommunikationslösningar som tillför värde. Vi tillför värde därför att våra lösningar är en kombination av affärsmässighet och kreativitet. Det är då ett plus ett blir tre.

Vi arbetar mycket med ord och vi tror mycket på ordens inneboende kraft. Så mycket att vi fokuserar på Corporate Wording – ord som gör bilden av ditt företag skarpare.

Powered by