Hemma hos.
Kvarteren är bedårande, småskaligheten påfallande, luften frisk och sikten fri. Jag är hemma hos en kamrat på Lombard Street, Telegraph Hill. Har du sett Hitchcock´s film Vertigo (Studie i brott på svenska) har du också sett Lombard Street. Kim Novak och James Stewart spelar två av huvudrollerna, San Francisco en annan. Kriminalaren i filmen heter Scottie, och hans bostad ligger på 900 Lombard Street. När du är i krokarna tycker jag även du ska  ta fram ornitologen i dig och spana in de vilda papegojorna som gjort Telegraph Hill till hem. Grannen heter North Beach. Kvarteren kokar nästan över av restauranger, köken varierar men det italienska dominerar. Gott så.


Om

SanFrancisco.se är den självklara mötesplatsen för alla som njuter av tanken på Kalifornien, redan är på plats eller längtar dit. Här kommer vi att publicera tips och tankar som kan vara till nytta och glädje för dig som är på väg och inte räds att ta ett steg vid sidan av allfartsvägarna.

Har du tips, ideér och förslag som du vill dela med dig av? Mejla till enjoy@sanfrancisco.se. Med din hjälp blir SanFrancisco.se väldens mötesplats för alla som gillar San Francisco, Ca.Bakgrund

För oss är San Francisco, California, sinnebilden för att allt är möjligt. Att allt du kan tänka, kan du också göra. Här får vi inspiration att leva, mötas och ha kul. Tänka nytt och göra nytt.

Via sanfancisco.se försöker vi ge tillbaka det lilla vi kan till staden som gett oss så mycket och inspirera andra att resa hit. Du kan checka ut när som helst men aldrig lämna. Staden blir en del av dig och du en del av staden. Oavsett var du är, förblir ditt hjärta i San Francisco.Eden

Eden är reklambyrån som utvecklar innehåll och kommunikationslösningar som tillför värde. Vi tillför värde därför att våra lösningar är en kombination av affärsmässighet och kreativitet. Det är då ett plus ett blir tre.

Vi arbetar mycket med ord och vi tror mycket på ordens inneboende kraft. Så mycket att vi fokuserar på Corporate Wording – ord som gör bilden av ditt företag skarpare.

Powered by