Hey Hey, East Bay.

Fox Theater, 1807 Telegraph Avenue, Oakland.


Fat Cat Cafe, 1720 Telegraph Avenue. Kika in, slå dig ner, koppla av och planera för kvällens barhoppande. I nästa kvarter ligger Fox Oakland Theater. Gör ett besök även där.


Duende's Bodega, 468 19th Street, Oakland.


Xolo, 1916 Telegraph Avenu. Hit går man gärna.


Här äter man gärna, rätt för rätt, igen och igen. Xolo, 1916 Telegraph Avenue. Enjoy.


Glöm inte bort Oakland på andra sidan bukten. Ta tunnelbanan (BART) från downtown San Francisco och du är där på kortare tid än du säger Bay Area Rapid Transit. I Oakland är det i regel några grader varmare än i SF och såväl bostadsmarknaden som restaurangscenen blir allt hetare. Nya kaféer, barer och restauranger poppar upp mest hela tiden. Här några tips:  Lost & Found, 2040 Telegraph Avenue. Lika trevligt oavsett om du hänger i baren inomhus eller slår dig ner utomhus. Svårslaget antal ölsorter, allt från ful- till finöl och lokala mikrobryggeristorheter. En unik ölträdgård där även vin och god mat serveras.

Bar Dogwood, 1644 Telegraph Aveny. Avspänt barhäng med fokus på cocktails och fräscha snacks.

Duende’s Bodega, 468 19th St, Oakland. Kvarterskrog när den är som bäst. Personlig, proffsig, prisvärd. Kombon spanska influenser och kalifornisk avspändhet ger upplevelsen en extra krydda.

Xolo, 1916 Telegraph Avenue. Mexikanskt på menyn som man gärna smakar av, rätt för rätt, igen och igen. Missa inte pation, storslagen i storlek small och bara den är värd ett besök.

Fox Theater, 1807 Telegraph Avenue. Här uppträder alla stora. Kolla hemsidan och boka biljetter.Om

SanFrancisco.se är den självklara mötesplatsen för alla som njuter av tanken på Kalifornien, redan är på plats eller längtar dit. Här kommer vi att publicera tips och tankar som kan vara till nytta och glädje för dig som är på väg och inte räds att ta ett steg vid sidan av allfartsvägarna.

Har du tips, ideér och förslag som du vill dela med dig av? Mejla till enjoy@sanfrancisco.se. Med din hjälp blir SanFrancisco.se väldens mötesplats för alla som gillar San Francisco, Ca.Bakgrund

För oss är San Francisco, California, sinnebilden för att allt är möjligt. Att allt du kan tänka, kan du också göra. Här får vi inspiration att leva, mötas och ha kul. Tänka nytt och göra nytt.

Via sanfancisco.se försöker vi ge tillbaka det lilla vi kan till staden som gett oss så mycket och inspirera andra att resa hit. Du kan checka ut när som helst men aldrig lämna. Staden blir en del av dig och du en del av staden. Oavsett var du är, förblir ditt hjärta i San Francisco.Eden

Eden är reklambyrån som utvecklar innehåll och kommunikationslösningar som tillför värde. Vi tillför värde därför att våra lösningar är en kombination av affärsmässighet och kreativitet. Det är då ett plus ett blir tre.

Vi arbetar mycket med ord och vi tror mycket på ordens inneboende kraft. Så mycket att vi fokuserar på Corporate Wording – ord som gör bilden av ditt företag skarpare.

Powered by