Modern klassiker.

Lätt att tycka om. North Of The Panhandle.


Lätt att hitta hit, svårt att lämna.


Pommes med tillbehör. Finns även massor av läckra rätter med grönare fokus.


Alltid trevligt, aldrig pretentiöst, rustikt och gott. Den gamla banklokalen fick nytt liv när Nopa slog upp dörrarna år 2006. Här serveras det som man brukar kalla det nya amerikanska köket. Hög kvalitet i allt från råvaror till servering, gärna närproducerat, organiskt och säsongsanpassat. Men självklart finns hamburgare på menyn – och den är suverän. Husets viner får rätt temperatur i det som förr var bankens kassavalv. Testa.

560 Divisadero Street.Om

SanFrancisco.se är den självklara mötesplatsen för alla som njuter av tanken på Kalifornien, redan är på plats eller längtar dit. Här kommer vi att publicera tips och tankar som kan vara till nytta och glädje för dig som är på väg och inte räds att ta ett steg vid sidan av allfartsvägarna.

Har du tips, ideér och förslag som du vill dela med dig av? Mejla till enjoy@sanfrancisco.se. Med din hjälp blir SanFrancisco.se väldens mötesplats för alla som gillar San Francisco, Ca.Bakgrund

För oss är San Francisco, California, sinnebilden för att allt är möjligt. Att allt du kan tänka, kan du också göra. Här får vi inspiration att leva, mötas och ha kul. Tänka nytt och göra nytt.

Via sanfancisco.se försöker vi ge tillbaka det lilla vi kan till staden som gett oss så mycket och inspirera andra att resa hit. Du kan checka ut när som helst men aldrig lämna. Staden blir en del av dig och du en del av staden. Oavsett var du är, förblir ditt hjärta i San Francisco.Eden

Eden är reklambyrån som utvecklar innehåll och kommunikationslösningar som tillför värde. Vi tillför värde därför att våra lösningar är en kombination av affärsmässighet och kreativitet. Det är då ett plus ett blir tre.

Vi arbetar mycket med ord och vi tror mycket på ordens inneboende kraft. Så mycket att vi fokuserar på Corporate Wording – ord som gör bilden av ditt företag skarpare.

Powered by