Talk to Harley.

EAGLERIDER 488 8th Street.


Du hyr inte en båge. Du förvekligar en dröm.The power of the brand. Du känner hur det känns redan innan du är ute på Highway 1.


Utbudet är stort och valmöjligheterna många. Du kan hyra Harley Davidson, BMW och off-road maskiner i mängder av olika storlekar. De flesta kunderna kommer från Tyskland och står för cirka 50 procent av businessen. Men de senaste åren har vi fått allt fler kunder från framförallt Sverige, Norge och Schweiz. Det berättar Graham Skinner som är General Manager för Eaglerider. Är det något som har att göra med San Francisco i allmänhet, Mission och bågar i synnerhet då ska du prata med min kollega, Harley, inte Davidson utan Harley Goldstrom. Han är ett levande uppslagsverk, säger Graham. Sagt och gjort. Bland tipsen jag får finns restaurangerna runt hörnet, Thai Bazil och italienska Rocco’s. Bägge på Folsom Street, första på nummer 1175 och andra på 1132. Båda två är värda att upptäcka och när magen är fylld återstår bara att fylla tanken. Get your motor runnin’ at Eaglerider, 448 8th Street. Du hyr inte bara en båge. Du förvekligar en dröm.Om

SanFrancisco.se är den självklara mötesplatsen för alla som njuter av tanken på Kalifornien, redan är på plats eller längtar dit. Här kommer vi att publicera tips och tankar som kan vara till nytta och glädje för dig som är på väg och inte räds att ta ett steg vid sidan av allfartsvägarna.

Har du tips, ideér och förslag som du vill dela med dig av? Mejla till enjoy@sanfrancisco.se. Med din hjälp blir SanFrancisco.se väldens mötesplats för alla som gillar San Francisco, Ca.Bakgrund

För oss är San Francisco, California, sinnebilden för att allt är möjligt. Att allt du kan tänka, kan du också göra. Här får vi inspiration att leva, mötas och ha kul. Tänka nytt och göra nytt.

Via sanfancisco.se försöker vi ge tillbaka det lilla vi kan till staden som gett oss så mycket och inspirera andra att resa hit. Du kan checka ut när som helst men aldrig lämna. Staden blir en del av dig och du en del av staden. Oavsett var du är, förblir ditt hjärta i San Francisco.Eden

Eden är reklambyrån som utvecklar innehåll och kommunikationslösningar som tillför värde. Vi tillför värde därför att våra lösningar är en kombination av affärsmässighet och kreativitet. Det är då ett plus ett blir tre.

Vi arbetar mycket med ord och vi tror mycket på ordens inneboende kraft. Så mycket att vi fokuserar på Corporate Wording – ord som gör bilden av ditt företag skarpare.

Powered by