The Mission for tea.

Tid för reflektion, eftertanke och framsynthet? Eller bara sugen på en kopp bubbelte? Då är Boba Guys stället att besöka. 3491 19th Street (hörnet Valenica).


Te är möjligtvis inte det första man tänker på då man söker sig till The Mission. Det var ju ändå i i det här området Carlos Santana växte upp på 60-talet och spelade världsmusik redan innan kategorin var uppfunnen. Vi är långt borta från engelska traditioner men ända nära. Desto roligare då att här upptäcka det man kanske minsta anar. Te. Men nu är det inte klassiskt engelskt te vi pratar om utan bubbelte, vars ursprung sägs ligga i Taiwan. En slags blandning mellan te och milkshake. Hur som. I like it. Testa och döm själv. Boba Guys, 3491 19th Street.Om

SanFrancisco.se är den självklara mötesplatsen för alla som njuter av tanken på Kalifornien, redan är på plats eller längtar dit. Här kommer vi att publicera tips och tankar som kan vara till nytta och glädje för dig som är på väg och inte räds att ta ett steg vid sidan av allfartsvägarna.

Har du tips, ideér och förslag som du vill dela med dig av? Mejla till enjoy@sanfrancisco.se. Med din hjälp blir SanFrancisco.se väldens mötesplats för alla som gillar San Francisco, Ca.Bakgrund

För oss är San Francisco, California, sinnebilden för att allt är möjligt. Att allt du kan tänka, kan du också göra. Här får vi inspiration att leva, mötas och ha kul. Tänka nytt och göra nytt.

Via sanfancisco.se försöker vi ge tillbaka det lilla vi kan till staden som gett oss så mycket och inspirera andra att resa hit. Du kan checka ut när som helst men aldrig lämna. Staden blir en del av dig och du en del av staden. Oavsett var du är, förblir ditt hjärta i San Francisco.Eden

Eden är reklambyrån som utvecklar innehåll och kommunikationslösningar som tillför värde. Vi tillför värde därför att våra lösningar är en kombination av affärsmässighet och kreativitet. Det är då ett plus ett blir tre.

Vi arbetar mycket med ord och vi tror mycket på ordens inneboende kraft. Så mycket att vi fokuserar på Corporate Wording – ord som gör bilden av ditt företag skarpare.

Powered by