We owe you, sir!


Det börjar bra. Vi landar 15 minuter före utsatt tid. Jag bestämmer mig för att ta tunnelbanan, BART (Bay Area Rapid Transit), in till stan. Snabbt, enkelt och prisvärt. Framme i city på ett ögonblick. Jag stoppar biljetten i spärren vid Powell Street Station. See an agent, säger maskinen. Sagt och gjort. We owe you, sir, säger agenten med ett leende och ger mig 35 cent tillbaka. Tydligen hade jag betalat för mycket till biljettautomaten vid San Francisco Airport; 9 dollar i stället för 8,65. Jag säger thank you och tar trapporna upp till solen. Som sagt, det börjar bra och jag känner att fortsättningen blir ännu bättre. Den här stan är lätt att gilla.


Om

SanFrancisco.se är den självklara mötesplatsen för alla som njuter av tanken på Kalifornien, redan är på plats eller längtar dit. Här kommer vi att publicera tips och tankar som kan vara till nytta och glädje för dig som är på väg och inte räds att ta ett steg vid sidan av allfartsvägarna.

Har du tips, ideér och förslag som du vill dela med dig av? Mejla till enjoy@sanfrancisco.se. Med din hjälp blir SanFrancisco.se väldens mötesplats för alla som gillar San Francisco, Ca.Bakgrund

För oss är San Francisco, California, sinnebilden för att allt är möjligt. Att allt du kan tänka, kan du också göra. Här får vi inspiration att leva, mötas och ha kul. Tänka nytt och göra nytt.

Via sanfancisco.se försöker vi ge tillbaka det lilla vi kan till staden som gett oss så mycket och inspirera andra att resa hit. Du kan checka ut när som helst men aldrig lämna. Staden blir en del av dig och du en del av staden. Oavsett var du är, förblir ditt hjärta i San Francisco.Eden

Eden är reklambyrån som utvecklar innehåll och kommunikationslösningar som tillför värde. Vi tillför värde därför att våra lösningar är en kombination av affärsmässighet och kreativitet. Det är då ett plus ett blir tre.

Vi arbetar mycket med ord och vi tror mycket på ordens inneboende kraft. Så mycket att vi fokuserar på Corporate Wording – ord som gör bilden av ditt företag skarpare.

Powered by